Velkommen til denne nettsiden!

hvorfor blir plastikk sammenleggbar vannpose så populær nå?

wps_doc_0

For det første kan vannposen deformeres etter eget ønske, noe som er relativt mer plassbesparende.Fordi de generelle vannflaskene vanligvis er sylindriske i form, eller firkantede sylindriske.Sammenleggbar plastpose er lett å danne et gap mellom dem når de plasseres sammen med andre ting.Og vannposen kan deformeres, slik at den kan fylles helt med omgivelsene.

 wps_doc_1

For det andre er den laminerende plastvannposen ikke redd for ekstrudering, med vår høykvalitets vanntutpose mot ekstrudering eller slå en grop som jernkjelen.

 wps_doc_2

For det tredje er det luktfritt sikkerhetsmateriale som ikke lukter.Du kan være trygg på å plassere en rekke fruktmålesyredrikker.

For det fjerde når vannposen ikke brukes.Den opptar nesten ikke noe sted, tom vannpose kan flates ut.Plugg den inn i et hvilket som helst hjørne av ryggsekken, vesken eller til og med lommen.Vannposen kan fryses som ikke lett knuses.Noen vannposer er utformet direkte i store tutåpninger for å lette inn isen.

Alle disse oppfyller livsstilen til byens unges etterspørsel, slik at de siste årene har produsenter av tutposer velkommen plasttutposen sin toppsalgsrekord.


Innleggstid: Des-09-2022